FORGOT YOUR DETAILS?

OVER ONS

Wij zijn twee goede vrienden die afgestudeerd zijn als modevormgever. Tijdens onze opleiding vonden we elkaar en onze gedeelde passie. Die passie willen we graag delen met anderen. Chris legde zich toe op het tekenen van patronen en Laetitia vond haar passie in het geven van kleur- & stijladvies.

" IEDEREEN KENT WEL HET GEVOEL DAT HIJ/ZIJ MEER WIL IN HET LEVEN " 

 

Iedereen kent wel het gevoel dat hij/zij meer wil in het leven .Wel, wij hebben dat gevoel ook gehad! Toen besloten we om samen iets op te starten dat van ons is. We sloegen de handen in elkaar en zo is “2 Solutions” geboren. Elk bieden wij op onze eigen manier een oplossing aan. 

Het inlevingsvermogen die wij hebben komt goed van pas in wat doen.  Wij houden er niet van om mensen in vakjes te plaatsen en te streven naar een ideaalbeeld, sterker nog, wij vinden dat iedereen perfect is zoals hij of zij is!  Chris laat jullie de wereld van het patroontekenen zien van A-Z (ook maatwerk) en Laetitia laat jullie figuur en gezicht nog meer stralen aan de hand van de juiste kleuren en stijladvies! Kunt u zich hier ook in vinden en bent u benieuwd naar meer? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

2 solutions Patroontekenen kleur- en stijladvies oostende knokke style
TOP