FORGOT YOUR DETAILS?

Workshops kleur- en stijladvies

 • Kleur workshop

  €35 pp
  A.D.H.V. een vragenlijst, kleurvoorkeur en goud - en zilverdoek kom je te weten welk seizoenstype je bent. Wat zijn koele en warme kleuren? Je komt het allemaal te weten. Met een groep van 3 tot 8 personen krijg je een workshop van 2 uur.
  contact: laetitia@2solutions.be
 • Stijl workshop

  €35 pp
  Figuurtype, gezichtsvorm, stijl en sjaalknooptechnieken zijn één van de zovele onderwerpen bij een stijl workshop.
  Stijlboekje is incl.
  Met een groep van 3 tot 8 personen krijg je een workshop van 2 uur.
  Contact: laetitia@2solutions.be
 • Kleur- en stijl workshop

  €70 pp
  Figuurtype, gezichtsvorm, stijl, sjaalknooptechnieken, kleurtype en accessoires zijn één van de vele onderwerpen die aan bod komen. Je leert hier leuke tips and tricks over. Inclusief kleur- en stijlboekje. Met een groep van 3 tot 8 personen krijg je een workshop van 4 uur.
  Contact: laetitia@2solutions.be
 • Parfumadvies exclusive

  €60 pp
  Parfumadvies is zeker niet onbelangrijk, want dit is een zeer sterke accessoire. Het kan zoveel over iemand vertellen en tegelijkertijd ook een outfit afmaken. Ik geef tips en tricks hierover, leer jullie ook hoe je zelf gemakkelijk parfum kunt maken. Er is ook een vragenlijst om te bepalen wat voor type parfum bij jouw persoonlijkheid past! Daarna gaan we samen het parfum maken. De prijs is inclusief advies en materiaal. Met een groep van 3 tot 8 personen krijg je een workshop van 2 uur.
  Contact: laetitia@2solutions.be
 • Interieur workshop

  prijs volgens vraag
  Kleuradvies voor je interieur, dat kan! ADHV een plannetje van je woning waar de ramen zich bevinden en de stijl die je wilt verkrijgen, kan ik advies geven omtrent kleur. Dit kan alleen maar ook in groepjes van 5 personen max. Hier vraag ik om op voorhand de plannetjes van de ruimte door te sturen, zodat ik enige voorbereiding krijg om de beste informatie te bieden. Ook omtrent inrichting, decoratie en planten kan je bij mij terecht!
  Prijs volgens vraag
  Contact: laetitia@2solutions.be
 • Make-up

  €45 pp
  Eerst kijk ik wie er een koele huid heeft en wie er een warmere huid heeft. Op basis daarvan kan ik tips geven over de kleuren die je kan gebruiken in je make- up. Welke producten en hoe je het aanbrengt is zeker niet onbelangrijk. De groepjes kunnen min. 3 en max. 8 personen zijn. Het is de bedoeling dat iedereen op elkaar make-up gaat aanbrengen, zodanig dat ik advies kan geven terwijl jullie bezig zijn.
  er is een mogelijkheid om de make- up ook te kopen of bestellen indien niet op voorraad.
  Contact: laetitia@2solutions.be

Workshops patroontekenen

 • Kennismaking patroontekenen

  €35
  Wilt u een inleiding, persoonlijke hulp en uitleg bij het patroontekenen op maat dan kan ik u een 2 uur durende workshop aanbieden.
  contact: chris@2solutions.be
 • Kennismaking patroontekenen met 2

  €25 pp
  Wilt u een inleiding, persoonlijke hulp en uitleg bij het patroontekenen op maat met uw vriend of vriendin dan kan ik u een 2 uur durende workshop aanbieden aan een speciale prijs.
  contact: chris@2solutions.be
TOP